Sure, men nødvendige penger

Du har kanskje kjent på det en rekke ganger tidligere, men bare vært nødt til å bite i den sure eplet: å bruke penger på bilservice er kanskje ikke det morsomste du vet. Akkurat det har vi full forståelse for, men er allikevel nødt til å komme med en aldri så liten påminnelse i så måte. Selv om det føles som bortkastede penger så er det jo naturligvis ikke det. Du investerer tross alt pengene dine i et objekt som har en verdi i rene penger, og den dagen du skal selge bilen din kan det nok være greit å ha tatt vare på den – for de pengene du mister når du skal selge bilen din er om mulig enda surere!

Om du så må bruke et forbrukslån på å fikse opp bilen din – gjør det! Du er sikret en bil som er i tipp topp stand og du vet at verdien på bilen er opprettholdt – i hvert fall til en viss grad. Det er kostbart, ja, men det kan bli enda mer kostbart å la være å ta den initielle kostnaden med å fikse opp bilen din. Det du ikke betaler for i dag må du betale dobbelt for i morgen, og en feil på en bil kan fort forplante seg videre til andre ting. Dette vet vi alt om, og derfor er det smart å ta en skikkelig service på bilen, kanskje en gang i året.

Husk at bilen fungerer omtrent som en kropp: det vil kunne oppstå skader og feil der også, og det man da gjør er naturligvis å gå til legen for å finne ut hva som er galt, for deretter å få behandling. For bilen din gjelder akkurat det samme. Finn ut hva som er galt og fiks det – gjerne før det er for seint og du får følgeskader – det er enda surere å måtte betale for!