Promoteringsvideo

Alle bedrifter har uten tvil i årenes løp erfart at verden går fremover med stormskritt. Dette gjelder ikke minst innen markedsføring og hvis man ikke henger med her er man fort ute av dansen. Tør du og din bedrift å la være å satse?

Markedsføring er en aldri så liten kunst og uansett hvor godt ment en kampanje kanskje kan være vil man kunne oppleve at det skjærer seg fullstendig selv om alle forutsetninger for å skulle lykkes i utgangspunktet var til stede. Det er en kunst å markedsføre seg og det er mange hensyn som må tas, og her er det mange landminer som man kan tråkke på. Målet er uansett å gi potensielle kunder en god opplevelse, og det er å finne frem til den rette metoden som er det vanskelige.

Mange vil nok hevde at å benytte seg av et markedsføringsbyrå kan være smart og det kan det nok være mye riktig i. Men man skal heller ikke la seg overkjøre, men jobbe aktivt sammen med en slik gjeng og i fellesskap komme frem til en løsning som er god.

Når det gjelder markedsføring av bil så er jo det en helt egen nisje og noe vi eksponeres for daglig i mediene. Bilder i aviser og flyers og slikt er på lang nær så effektivt som en film, og få et dyktig filmcrew kan være en god start når man har fått en idé til en film.

Som bilforhandler kan det også lønne seg å profileres på denne måten og ikke bare sette din lit til bilselskapets filmer generelt – du må jo som kjent få frem at det er nettopp du som forhandler den bilen som folk har sett på tv-skjermen. Det er mange lokale tv-stasjoner man kan profilere seg på, men det er jo ikke der folk flest befinner seg. Det er sosiale medier som er tingen, og å få en video til å spre seg på Facebook kan være utrolig effektivt.

Bruk din bedrifts Facebook-side og få folk til å del. For å få til dette kan du gjerne dele ut noen premier, og kanskje et sett vinterdekk eller noe lignende kunne vært noe?

Budsjett er jo unektelig en viktig faktor, og ikke alle kan måle seg med giganter som for eksempel Volvo – men at dette er en fantastisk reklame finnes det ingen tvil om!