Nye billån-aktører

Bilparken i Norge er i stadig fornying, men det går enkelt og greit ikke fort nok. Standarden er betydelig lavere enn i andre land i Europa og mye av årsaken til det er de stive bilprisene som finnes her til lands. Dette hindrer allikevel ikke nye låneaktører i å bevege seg inn på markedet og nå er enda et tilbud oppe og går.

Den nye siden, STK Finans, er en aktør som i hovedsak er i forbrukslån-bransjen, men ettersom man kan bruke slike lån til hva som helst så er det naturligvis også muligheter å låne penger til bilkjøp hos dem. Den fremste forcen til slike aktører er at man får pengene meget raskt på bok ettersom det ikke er behov for å stille sikkerhet for de midlene man søker om.

Klikk her for å søke.

At responstiden er såpass kjapp som den er, og da snakker vi faktisk timer, gjør at man kan gjøre gode kjøp når man først kommer over et tilbud. I motsetning til en bank så kan du med et forbrukslån få pengene utbetalt og ha dem stående til du finner akkurat den bilen du er ute etter. Denne muligheten er det mange som benytter seg av, og ved for eksempel å opprette et abonnement på et spesielt søk i Finn.no så vil man daglig få oppdateringer på tilgjengelige biler. Har du da pengene stående parat kan du derfor slå til og tilby pengene til selgeren raskt.

Noe annet som er en fordel med et raskt kjøp er at du samtidig kan gjøre et godt kjøp! Folk som er ute etter å selge ønsker som regel å bli ferdig med handelen og da har du sjansen til å gi dem et kjapt tilbud som du kan tjene på. Husk: ‘jeg tar den for den prisen hvis jeg får den nå’, kan være veldig effektivt!