Lykken er komplett

Når du endelig har funnet bilen du har lett så lenge etter og som oppfyller alle dine behov, og når du har overført pengene til selgers konto og nøklene vris om for første gang i ditt eie: da er lykken komplett!

Å finne frem til den bilen man er ute etter er ingen enkel øvelse, og det vet du kanskje allerede alt om! Det er mye som skal klaffe når du skal kjøpe deg en bil og alt fra pris, antall seter og til kilometerstand må stemme overens, og dette tar gjerne litt tid å finne frem til. At man da blir særdeles lykkelig når finner bilen man er ute etter og at man til og med har fått innvilget et lån – ja, da er det ikke rart at det kan bruse skikkelig i blodet når man ruller ut på veien for første gang.

Lykten av renvasket bil og behandlet lær som pirrer deg liflig i nesen når du kjører vet du at du sannsynligvis aldri vil oppleve igjen, og derfor setter man utrolig pris på den første tiden med ny bil! Når barn, husdyr og mye annet har fått virke i bilen så tar det ikke lang tid før den deilige lukten av ny bil er borte for alltid. Å levere den inn til rens og vask er det de færreste som gjør og det er kanskje derfor at den aller første tiden er så magisk!

Nei, vi anbefaler deg å nyte den aller første stunden du har med din nye bil, og ta godt vare på den, for kanskje skal du engang kvitte deg med den og oppgradere til en ny en? Ja, dette kan godt hende og da vil du få mer penger tilbake enn om du har vært uvøren og ikke tenkt på bilen som en investering!

Lykke til med bilkjøpet og gratulerer!