Lage nettside om bil

Hvis du går med planer om å lage en nettside som handler om noe om er bilrelatert som for eksempel motor, motorsport, lån, bilnytt etc. så har du så definitivt muligheten til det. Du kan få hjelp til å sette opp nettstedet eller du kan hoppe ut i det og gjøre det selv!

Om du behøver hjelp eller ikke er jo naturligvis avhengig av ditt kunnskapsnivå omkring dette med hjemmesider, men på generelt grunnlag kan vi si at det i dag ikke er spesielt vanskelig å sette opp en profesjonell hjemmeside hvor det er enkelt å publisere innhold. I dag finnes det et system som heter WordPress som man kan anvende seg av og de fleste leverandører av domener har enkle og greie installasjoner av dette og dermed er nettstedet oppe og går i løpet av noen minutter faktisk.

Men uansett: nok om det rent tekniske – vi skal se litt på det som omhandler det innholdsmessige når det kommer til det å lage et nettsted om bil og det som er relatert til dette temaet.

Innhold er bestandig det viktigste, selv om design naturligvis også har sitt å si. Før vi går over til innhold skal vi bare si noe kort om dette med design. I dag er det viktig at man har et design som er responsivt. Det betyr at det tilpasser seg brukerens plattform, og det vil si at nettsidene dine tilpasser seg mobilformatet og nettbrettformatet. I WordPress kan man velge design som er responsive og dette er derfor en smal sak i dag.

Så til innholdet – ryggmargen på ditt nettsted. Vi skal naturligvis ikke si noe om hva du skal skrive eller hvordan du skal skrive det, men for din egen skyld anbefaler vi at du har et variert innhold. Det vil da være lettere å publisere jevnlig og du binder deg ikke opp til noe spesielt. I tillegg anbefaler vi at du setter deg opp en liten plan om hvor ofte du skal legge ut artikler. I starten har man som regel stor skrivekløe og da kan det gjerne komme artikler i hundre ut, men dette anbefales ikke. Begynn rolig og publisert 1-2 artikler i uken. På denne måten klarer du å holde sidene jevnt oppdatert og det blir ikke et stadig mas.

Følg disse rådene og før du aner det har du et flott og fyldig nettsted som omhandler alt det herlige som har med bil å gjøre.