Høye bilavgifter i Norge

Kjøp av bil er en viktig investering man gjør, og årsaken til at vi ser på den som viktig er enkelt og greit at det er snakk om mye penger!

Bilkjøp i Norge er jo som kjent særdeles dyrt, og dette skyldes selvsagt det særskilt høye avgiftsnivået vi har her til lands. Dette er veldig trist, for å bruke et slikt begrep, og grunnen til at vi mener det er jo at Norge har en av de eldste bilparkene i Europa. Dette er trasig på flere måter og kanskje mest med tanke på sikkerhet og miljø.

Vi vet jo alle at det å kjøre rundt i eldre biler er betydelig mer usikkert enn nye biler. Teknologien gjør stadig nye fremskritt og de eldre bilene har dårligere teknologi enn de nye bilene, og dette betyr at det er mer trafikkfarlig å kjøre rundt i disse. At mange føler at de ikke har råd til å kjøpe seg nye biler forteller noe om det høye avgiftsnivået i Norge.

Men for de som tar valget og ønsker å kjøpe seg en ny bil er det flere ting som må tenkes gjennom, og det aller viktigste i så måte er naturligvis finansieringen. Det finnes tusenvis av artikler med tips og råd, og vi skal ikke bidra til denne overfloden med enda en artikkel. Vi velger heller å sende deg til denne ettersom det står flere gode tips der.

Husk å følge rådene som står der, for der er det mye å lære. Blant annet rådes det til at man skal være observant på bilselgeren ettersom denne mer enn gjerne og sakte men sikkert vil forsøke å lose deg over i en bil som er dyrere enn hva du hadde tenkt. Ha derfor budsjettet ditt i bakhodet og handle på en slik måte at du ikke ender opp med mye høyere utgifter enn hva du opprinnelig hadde tenkt.

Det kan fort bli en altfor dyr affære.