Finne billig bil

Å finne seg billig bil er ingen enkel utfordring, spesielt ikke hvis man vil ha en helt ny. Det ender som regel opp med et saftig billån som man må betjene og en bil man har kjøpt til fullpris. Men, finnes det noen annen måte måte som man kan skaffe seg en billig nybil på?

Den vanligste er jo at man bytter inn en bil når man kjøper seg en ny og dyrere bil, og det som skjer da er at butikken da gjerne gir en god pris for innbyttebilen slik at man alt i alt kommer brukbart ut av det. En annen måte, som faktisk også kan være veldig smart, er å besøke en messe eller noe lignende hvor man også finner salg av biler. Slike finner man med jevne mellomrom over hele landet og her kan det faktisk være ganske mye penger å spare.

Det som gjerne skjer på slike messer er at bilforhandlerne som regel skrur ned prisene på de bilene de selger der, og med litt ekstra pruting i tillegg kan man utvilsomt gjøre et godt kjøp der. Man må bare ha tålmodighet mens man leter og har man det blir man fort belønnet for akkurat denne dyden.

Husk også at det er store forskjeller innad i landet når du skal kjøpe nybil – eller faktisk når du skal kjøpe bil på generell basis. Det er ofte slik at den samme bilen koster betydelig nord enn sør i landet. Det kan derfor faktisk lønne seg å ta et fly sørover og hente bilen der for å kjøre den nordover, fremfor å kjøpe bilen nordpå. En annen metode er å bruke Finn.no aktivt. Legg inn et søkefilter og vær tålmodig. Du vil da få varsler pr. epost når det kommer inn treff som matcher kriteriene dine, og da har du muligheten til å slå til raskt slik at du ikke går glipp av sjansen din.